Reglament

L’ Associació Esportiva Ekke i l’Associació de Veïns Jaume I organitzen la 25ª edició de la San Silvestre de Lleida, que se celebrarà el 31 de desembre de 2018.


1. LA CURSA

Es una Cursa oberta a tothom que accepti i respecti tant la distància com el present reglament.  Hi ha dos distàncies, la cursa popular de 3,7 km i la cursa atlètica de 10 km. L’edat mínima per poder participar a la cursa atlètica son 16 anys (Nascuts abans del 31/12/2002). Els menors de 8 anys que vulguin córrer la cursa popular han d'anar acompanyats d'un adult.

2. SORTIDA i TANCAMENT DE CURSA

La sortida tindrà lloc a l’Avinguda Rambla Aragó, a l’alçada de la Plaça Cervantes.
 • Sortida de la cursa popular: 16:15 hores.
 • Sortida de la cursa atlètica: 17:00 hores.
El tancament de meta de la cursa popular és a les 16:45 h, i de la cursa atlètica a les 18:15 h. A partir d’aquest talls de temps els corredors podran acabar la prova però hauran de fer-ho fora de la calçada i no sortiran a la classificació. 

3. CATEGORIES

Cursa 10 km

Les categories masculines i femenines de la cursa atlètica és regiran per l’any de naixement, i queden establertes de la següent manera.
 • General Absoluta (Masculí / Femení). (1º - 2º - 3º)
 • Sènior. De 16 a 39 anys (Masculí / Femení). (1º - 2º - 3º)
 • Veterà. De 40 a 49 anys (Masculí / Femení). (1º - 2º - 3º)
 • Màster. A partir de 50 anys (Masculí / Femení). (1º - 2º - 3º)
 • Clubs. (Masculí - Femení). - Suma dels 3 millors temps. (1º)
Cursa 3,7 km

Les categories masculines i femenines de la cursa popular és regiran per l’any de naixement, i queden establertes de la següent manera. 
 • General absoluta (Masculina / Femenina) (1º - 2º - 3º)
 • Cadet. Nascuts als anys 2003 - 2004 (Masculina / Femenina) (14 i 15 anys). (1º - 2º - 3º)
 • Juvenil. Nascuts als anys 2001 - 2002 (Masculina / Femenina) (16 i 17 anys). (1º - 2º - 3º)
 • Júnior. Nascuts als anys 1999 - 2000 (Masculina / Femenina) (18 i 19 anys). (1º - 2º - 3º)

4. ENTREGA DE TROFEUS i PREMIS

Hi haurà trofeu als tres primers de la classificació general i als tres primers de cada categoria. Per aquesta classificació es farà us del temps OFICIAL, no del temps real. Els premis no son acumulatius. Sempre es donarà el de més importància.
L’entrega de premis de la cursa popular tindrà lloc a les 17:05h, durant la cursa atlètica. L'entrega de premis de la cursa atlètica tindrà lloc a les 18:30 h a l'escenari situat a la Plaça Cervantes.

5. INSCRIPCIONS

La inscripció i el pagament es podran fer on-line a la pàgina web de la cursa, www.santsilvestrelleida.es

La inscripció estarà oberta des del 28 de novembre, i és tancarà en arribar a 1200 participants a la cursa atlètica i a 600 participants a la cursa popular; o el divendres 28 de desembre a les 14:00 h. No s’admetran inscripcions el mateix dia de la cursa.

Preu únic d'inscripció a les dues curses (tots rebreu el mateix obsequi i els mateixos serveis):
 • 12 € (utilitzarem el sistem dorsal-xip, no cal que porteu el vostre xip groc).
 • Durant el procés d'inscripció podreu fer una donació (1 € - 2 € - 5 €) què anirà destinat a Nassos contra el càncer. 

Està totalment prohibit córrer sense dorsal o amb el dorsal d’un tercer.

Una vegada que s'ha realitzat i pagat la inscripció, només es tornarà l'import per una causa justificada fins a 72h abans de l'inici de la cursa, i sempre amb una penalització de 3 €. Amb menos de 72h no és tornarà l'import de la inscripció sota cap justificació.

6. OBSEQUI DE LA CURSA


Com l'any passat, tant els corredors de la cursa atlètica (10 km) com els de la cursa popular (3,7 km) tindran el mateix de regal amb la seva inscripció.

7. RECOLLIDA DE DORSALS

Totes les persones inscrites rebran la seva Bossa de Corredor, el dorsal amb el xip incorporat, la documentació de la cursa i el regal oficial. Els inscrits podran recollir el seu dorsal el dia 30 de desembre de 17.00 a 20.00 h, i el mateix dia de la cursa de 10.00 a 13.00 i de 15.00 a 16.30 h al PARKING COMERCIAL PINTURES (C/ SANT MARTÍ), al costat de l'Orfeó lleidatà. (A la pàgina DESTACAT pots veure un mapa de situació).

El dorsal es durà ben visible durant tota la cursa.

L’organització pot demanar el DNI o similar per comprovar la identitat de l’atleta al moment de recollir el dorsal.

8. CONTROL DE TEMPS. XIP

La classificació i control per xip serà electrònic. Aquest control garanteix el temps REAL de cada corredor, des de que trepitja la línea de sortida fins que creua la de meta.

El cronometratge es realitzarà amb el sistema dorsal-xip, per lo que no us heu de preocupar de portar el vostre xip groc, o de recollir el de lloguer i haver-lo de tornar un cop acabada la cursa.

9. RECORREGUT

La sortida de la cursa serà a l’avinguda Ramblá Aragó, davant de la Plaça Cervamtes.

Es obligatori seguir el recorregut marcat en tot moment. No seguir-lo comportarà la desqualificació immediata del corredor. 

El recorregut està fixat a la pàgina web, però la direcció tècnica de la cursa podrà variar-lo sense previ avis per motius de seguretat o causes alienes a la organització.

10. AVITUALLAMENTS I ASSISTÈNCIA

Hi haurà punt d’avituallament per a la cursa atlètica al km 5 i a l’arribada. Per la cursa popular només a l’arribada.

La organització disposarà d’assistència sanitària mòbil darrera de l’últim corredor i fixa al punt de sortida / arribada.

11. RECLAMACIONS

Les reclamacions es podran fer al director de la cursa amb un import de 50 € que es retornarà si aquesta es acceptada. No s’acceptarà cap passada una hora de la finalització de la cursa.

12. SEGURETAT

L’organització no es fa responsable dels accidents o altres perjudicis que la participació o la cursa pugui ocasionar als inscrits, abans, durant o després d’aquesta. No obstant l’organització disposarà de servei sanitari per possibles urgències mitjançant la Creu Roja.

13. IMATGE i VIDEO

El corredor autoritza que puguin aparèixer imatges seves publicades a la web de la cursa, o a altres webs relacionades, així com en qualsevol publicació o fulletó que l'organització cregui oportú amb les imatges agafades pels fotògrafs oficials durant la mitja marató. També cedeix les seves imatges per que puguin ser utilitzades pels patrocinadors de la cursa.

14. DADES PERSONALS


En virtut de la Llei 15/1999 de 13 de desembre sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal, el fem coneixedor que les seves dades personals, estan incorporades en un fitxer automatitzat responsabilitat de l’ASSOCIACIÓ ESPORTIVA EKKE LLEIDA, CIF: G25608670. Aquest fitxer podrà ser trames a tercers patrocinadors de la cursa per ser utilitzats amb fins comercials.

Fent la vostra inscripció, consentiu expressament i autoritzeu que es tractin les dades personals amb les finalitats exposades, la seva publicació en aquesta web, així com en els llistats de classificació i inscripcions pertinents.

Si desitja exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició pot enviar un correu electrònic a associacioesportiva@ekke.es

15. SALUT

El corredor al omplir el formulari d’inscripció reconeix estar en perfectes condicions físiques per a la pràctica esportiva, i en concret per córrer 10 km. Es responsabilitat del propi corredor fer-se reconeixements mèdics periòdics per tal de que no tingui cap risc. I eximeix a la organització de qualsevol problema físic que pugui patir durant la participació en la San Silvestre de Lleida.

16. ACCEPTACIÓ

La inscripció a la cursa implica l'acceptació d'aquest reglament. Tot lo que pugui no estar contemplat en aquest reglament, s’aplicarà amb caràcter supletori la normativa IAAF.

Entrades populars d'aquest blog

Obertura d'inscripcions

Obsequis de la cursa