Inscripcions

INSCRIPCIONS TANCADES

Les inscripcions a la cursa només es podran fer per internet fins al dijous 28 de desembre a les 12h o bé quan s'esgotin les inscripcions (600 a la cursa popular i 1500 a la cursa atlètica).

Preu:
  • Cursa atlètica 10 km --> 13 € / 14 € amb lloguer de xip.
  • Cursa popular 3,7 km --> 10 € / 11 € amb lloguer de xip.
* Per segon any, tant els corredors de la cursa atlètica com de la cursa popular rebran el mateix obsequi de la 24ª edició de la Sant Silvestre de Lleida.

** L'organització destinarà 1 € de cada inscripció anirà destinat a Nassos contra el càncer.

Obsequi de la cursa

Com l'any passat, tant els corredors de la cursa atlètica (10 km) com els de la cursa popular (3,7 km) tindran el mateix de regal amb la seva inscripció.

I aquest any, fins al 22 de desembre a les 10.00h es podrà escollir entre la samarreta commemorativa de la cursa o una ampolla de 0,5L d'oli SALVATGE de l'ONG La Trenca. A partir del 22 de desembre a les 10.00h , tots els inscrits tindran com a obsequi l'ampolla d'oli.


  

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Avís Legal:

Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de dades Personals, informem que les dades incloses en aquest formulari s'incorporaran a un fitxer propietat de l’Associació Esportiva Ekke, amb la finalitat de cursar aquesta sol·licitud d'inscripció.

A l’enviar aquest formulari, consentiu expressament i autoritzeu que es tractin les dades personals amb les finalitats exposades, així com la seva publicació en la web de la Sant Silvestre de Lleida i les xarxes socials de la mateixa cursa.

Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a 
associacioesportiva@ekke.es

Entrades populars d'aquest blog

Obertura d'inscripcions

Fotos 2017