Destacat

L’organització fica a disposició dels corredors un e-mail d’atenció al corredor, associacioesportiva@ekke.es, per poder resoldre dubtes i/o incidències.

Recollida de dorsals
Els inscrits podran recollir la bossa del corredor/a, i si és necessari, el xip de lloguer:
 • LLOC: PARKING COMERCIAL PINTURES (C/ SANT MARTÍ)
 • Dissabte 30, de 17.00 a 20.00 hores.
 • Diumenge 31, de 9.00 a 11.00 hores.
Per recollir el dorsal i el xip es imprescindible presentar el DNI o el comprovant de la inscripció, o fotocopia del DNI si has de recollir el d’una altre persona.

A partir de les 11 hores del dia de la cursa no s’entregarà cap dorsal.

Sortides
Cursa Popular10:30 hR. Aragó
Cursa Atlètica11:15 hR. Aragó

Categories
Cursa 10 km
Les categories masculines i femenines de la cursa atlètica és regiran per l’any de naixement, i queden establertes de la següent manera.
 • General Absoluta (Masculí / Femení). (1º - 2º - 3º)
 • Sènior. De 16 a 39 anys (Masculí / Femení). (1º - 2º - 3º)
 • Veterà. De 40 a 49 anys (Masculí / Femení). (1º - 2º - 3º)
 • Màster. A partir de 50 anys (Masculí / Femení). (1º - 2º - 3º)
 • Club. (Masculí / Femení). - Suma dels 3 millors temps. (1º)
 • Speed River. Premi al corredor/a més ràpid/a en recórrer els 2,5 kilòmetres del tram cronometrat de la canalització del riu. Aquest premi no es acumulatiu amb el guanyador de la cursa. (Masculí / Femení) (1º)
Cursa 3,7 km
Les categories masculines i femenines de la cursa popular és regiran per l’any de naixement, i queden establertes de la següent manera. 
 • General absoluta (Masculina / Femenina) (1º - 2º - 3º)
 • Cadet. Nascuts als anys 2002 - 2003 (Masculina / Femenina) (14 i 15 anys). (1º - 2º - 3º)
 • Juvenil. Nascuts als anys 2000 - 2001 (Masculina / Femenina) (16 i 17 anys). (1º - 2º - 3º)
 • Júnior. Nascuts als anys 1998 - 1999 (Masculina / Femenina) (18 i 19 anys). (1º - 2º - 3º)
Per a la cursa atlètica, tots els corredors han de tenir 16 anys el dia de la cursa. Els menors de 16 anys podran participar a la cursa popular. Els menors de 10 anys que vulguin córrer la cursa popular ho han de fer acompanyats d'un adult i amb autorització prèvia de la organització.

Premis especials de disfresses
Guarda-roba
Estarà situat al CAMP DE FÚTBOL SITUAT AL COSTAT DEL BAR GILDA. Estarà obert des de les 9.45h

Parking
(Fes click a sobre de la imatge per veure més gran)

Obsequi de la cursa

Com l'any passat, tant els corredors de la cursa atlètica (10 km) com els de la cursa popular (3,7 km) tindran el mateix de regal amb la seva inscripció.

I aquest any, fins al 22 de desembre a les 10.00h es podrà escollir entre la samarreta commemorativa de la cursa o una ampolla de 0,5L d'oli SALVATGE de l'ONG La Trenca. A partir del 22 de desembre a les 10.00h , tots els inscrits tindran com a obsequi l'ampolla d'oli.
Més informació sobre l'ong Trenca
L’Associació Trenca és una ONG que lluita per preservar i millorar el patrimoni natural. Trenca es el nom en català de l'ocell més amenaçat de la península ibérica, (Lanius minor), amb només 2 parelles al 2016 i 6 parelles el 2017. Trenca porta a terme un projecte de recuperació de la seva població i millora d'habitat per afavorir aquesta espècie.

Desenvolupen també altres projectes en l’àmbit de la conservació i recuperació de la fauna autòctona i del patrimoni mediambiental en general com la Reintroducció del Voltor Negre als Pirineus, la Xarxa de Canyets per Necròfags també als Pirineus i el reforçament poblacional de la Tortuga Mediterrània a Les Garrigues, aquest últim dins del projecte d'Olivar de Muntanya i Biodiversitat on es produeix el nostre oli Salvatge . Treballem molt amb l’educació ambiental. Som membres de la Xarxa de Custòdia del Territori i través dels acords de custòdia portem a terme diferents projectes, que fan compatible l’ús del territori amb la conservació dels elements naturals i paisatgístics.


Entrades populars d'aquest blog

Obertura d'inscripcions

Fotos 2017