Reglament

L’ Associació Esportiva Ekke i l’Associació de Veïns Jaume I organitzen la 26ª edició de la San Silvestre de Lleida, que se celebrarà el 31 de desembre de 2019.


1. LA CURSA

Es una Cursa oberta a tothom que accepti i respecti tant la distància com el present reglament. Aquest any, com a novetat, nomès hi haurà un únic recorregit, per a tothom, de 5 km. No hi ha edat mínima per poder participar. Els menors de 10 anys podran participar acompanyats d'un adult.

2. SORTIDA i TANCAMENT DE CURSA

La sortida tindrà lloc a l’Avinguda Rambla Aragó, a l’alçada de la Plaça Cervantes a les 16.30h.

El tancament de meta serà a les 17:30 h. A partir d’aquest tall de temps, els corredors podran acabar la prova però hauran de fer-ho fora de la calçada de circulació i no sortiran a la classificació.

3. CATEGORIES

Les categories masculines i femenines és regiran per l’any de naixement, i queden establertes de la següent manera.
 • General Absoluta (Masculí / Femení). (1º - 2º - 3º).
 • Sub 14. Nascuts als anys 2006 i posteriors  (Masculí / Femení). (1º - 2º - 3º).
 • Sub 16. Nascuts als anys 2004 - 2005 (Masculí / Femení). (1º - 2º - 3º).
 • Sub 18. Nascuts als anys 2002 - 2003 (Masculí / Femení). (1º - 2º - 3º).
 • Clubs Masculí - Suma dels 3 millors temps. (1º).
 • Clubs Femení - Suma dels 3 millors temps. (1º).
SI ET DISFRESSES, TENS OPCIÓ A AQUESTS PREMIS ESPECIALS:
 • Premi especial ARNÒ a les 3 comparses més nombroses.
 • Premi especial a la millor entrada en meta.
 • Premi a la millor disfressa individual.
 • Premi a la disfressa més original.
 • Premi a la disfressa més el·laborada.
 • Premi a la disfressa més colorida.
 • Premi a la disfressa més nadalenca.
Els premis de disfresses no son acumulatives per donar opció a més gent a guanyar premi.

4. ENTREGA DE TROFEUS i PREMIS

Hi haurà trofeu als tres primers de la classificació general i als tres primers de cada categoria. Per aquesta classificació es farà us del temps OFICIAL, no del temps real. Els premis no son acumulatius. Sempre es donarà el de més importància.
L’entrega de premis tindrà lloc a les 17:45h a l'escenari situat a la Plaça Cervantes.

5. INSCRIPCIONS

ÚLTIMA HORA!!

AMPLIEM INSCRIPCIONS FINS A 1600 I ES PODRAN FER ONLINE FINS DEMÀ 30 DE DESMBRE A LES 15.00h.

La inscripció i el pagament es podran fer on-line a la pàgina web de la cursa, www.santsilvestrelleida.es

La inscripció estarà oberta des del 25 de novembre, i és tancarà en arribar a 1500 participants; o el dissabte 29 de desembre a les 15h. No s’admetran inscripcions el mateix dia de la cursa.

Preu:
 • 12 € (utilitzarem el sistem dorsal-xip, no cal que porteu el vostre xip groc).
 • Durant el procés d'inscripció podreu fer una donació (1 € - 2 € - 5 € - 10 €) què anirà destinat a Nassos contra el càncer. La organiztació, també, destinarà una part de la inscripció a aquesta causa solidària.
Està totalment prohibit córrer sense dorsal o amb el dorsal d’un tercer.

Una vegada que s'ha realitzat i pagat la inscripció, només es tornarà l'import per una causa justificada fins a 96h abans de l'inici de la cursa, i sempre amb una penalització de 3 €. Amb menos de 96h no és tornarà l'import de la inscripció sota cap justificació.

6. OBSEQUI DE LA CURSA


Tots els corredors de la cursa tindran un pack de gorro i guants tècnics de regal.

7. RECOLLIDA DE DORSALS

Totes les persones inscrites rebran la seva Bossa de Corredor, el dorsal amb el xip incorporat, la documentació de la cursa i el regal oficial. Els inscrits podran recollir el seu dorsal el dia 30 de desembre de 17.00 a 20.00 h, i el mateix dia de la cursa de 10.00 a 13.00 i de 15.00 a 16.00 h al PARKING COMERCIAL PINTURES (C/ SANT MARTÍ), al costat de l'Orfeó lleidatà. (A la pàgina DESTACAT pots veure un mapa de situació).

El dorsal es durà ben visible durant tota la cursa.

L’organització pot demanar el DNI o similar per comprovar la identitat de l’atleta al moment de recollir el dorsal.

8. CONTROL DE TEMPS. XIP

La classificació i control per xip serà electrònic. Aquest control garanteix el temps REAL de cada corredor, des de que trepitja la línea de sortida fins que creua la de meta.

El cronometratge es realitzarà amb el sistema dorsal-xip, per lo que no us heu de preocupar de portar el vostre xip groc, o de recollir el de lloguer i haver-lo de tornar un cop acabada la cursa.

9. RECORREGUT

La sortida de la cursa serà a l’avinguda Ramblá Aragó, davant de la Plaça Cervamtes.

Es obligatori seguir el recorregut marcat en tot moment. No seguir-lo comportarà la desqualificació immediata del corredor. 

El recorregut està fixat a la pàgina web, però la direcció tècnica de la cursa podrà variar-lo sense previ avis per motius de seguretat o causes alienes a la organització.

10. AVITUALLAMENTS I ASSISTÈNCIA

En tractar-se d'una cursa de 5km, nomès hi ha servei d'avituallament a l’arribada.

No està permès rebre cap tipus d'assitència externa durant la cursa.

La organització disposarà d’assistència sanitària mòbil darrera de l’últim corredor i fixa al punt de sortida / arribada.

11. RECLAMACIONS

Les reclamacions es podran fer al director de la cursa amb un import de 50 € que es retornarà si aquesta es acceptada. No s’acceptarà cap passada una hora de la finalització de la cursa.

12. SEGURETAT

L’organització no es fa responsable dels accidents o altres perjudicis que la participació o la cursa pugui ocasionar als inscrits, abans, durant o després d’aquesta. No obstant l’organització disposarà de servei sanitari per possibles urgències mitjançant la Creu Roja.

13. IMATGE i VIDEO

El corredor autoritza que puguin aparèixer imatges seves publicades a la web de la cursa, o a altres webs relacionades, així com en qualsevol publicació o fulletó que l'organització cregui oportú amb les imatges agafades pels fotògrafs oficials durant la mitja marató. També cedeix les seves imatges per que puguin ser utilitzades pels patrocinadors de la cursa.

14. DADES PERSONALS


En virtut de la Llei 15/1999 de 13 de desembre sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal, el fem coneixedor que les seves dades personals, estan incorporades en un fitxer automatitzat responsabilitat de l’ASSOCIACIÓ ESPORTIVA EKKE LLEIDA, CIF: G25608670. Aquest fitxer podrà ser trames a tercers patrocinadors de la cursa per ser utilitzats amb fins comercials.

Fent la vostra inscripció, consentiu expressament i autoritzeu que es tractin les dades personals amb les finalitats exposades, la seva publicació en aquesta web, així com en els llistats de classificació i inscripcions pertinents.

Si desitja exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició pot enviar un correu electrònic a associacioesportiva@ekke.es

15. SALUT

El corredor al omplir el formulari d’inscripció reconeix estar en perfectes condicions físiques per a la pràctica esportiva, i en concret per córrer 5 km. Es responsabilitat del propi corredor fer-se reconeixements mèdics periòdics per tal de que no tingui cap risc. I eximeix a la organització de qualsevol problema físic que pugui patir durant la participació en la San Silvestre de Lleida.

16. ACCEPTACIÓ

La inscripció a la cursa implica l'acceptació d'aquest reglament. Tot lo que pugui no estar contemplat en aquest reglament, s’aplicarà amb caràcter supletori la normativa de la Federació Catalana d'Atletisme.

Entrades populars d'aquest blog

Classificacions definitives

Consulta el teu dorsal

Àlbum oficial