Inscripcions

INSCRIPCIONS TANCADES

Les inscripcions a la cursa només es podran fer per internet fins al divendres 28 de desembre a les 14h o bé quan s'esgotin les inscripcions (1800).

Preu:
  •  12 € (utilitzarem el sistem dorsal-xip, no cal que porteu el vostre xip groc).
* Per segon any, tant els corredors de la cursa atlètica com de la cursa popular rebran el mateix obsequi de la 25ª edició de la Sant Silvestre de Lleida.

** Durant el procés d'inscripció podreu fer una donació (1 € - 2 € - 5 €) què anirà destinat a Nassos contra el càncer.

Durant la recollida de dorsals es podran fer noves inscripcions si no s'ha arribat al nombre màxim de participants, aquestes tindran un preu de 15 € i només disposarem de 30 places.


     

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Avís Legal:

Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de dades Personals, informem que les dades incloses en aquest formulari s'incorporaran a un fitxer propietat de l’Associació Esportiva Ekke, amb la finalitat de cursar aquesta sol·licitud d'inscripció.

A l’enviar aquest formulari, consentiu expressament i autoritzeu que es tractin les dades personals amb les finalitats exposades, així com la seva publicació en la web de la Sant Silvestre de Lleida i les xarxes socials de la mateixa cursa.

Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a 
associacioesportiva@ekke.es

Entrades populars d'aquest blog

Obertura d'inscripcions

Obsequis de la cursa