Edició 2017

Atlas Energia, segueix com a espònsor principal de la cursa
L’empresa lleidatana Atlas Energia seguirà per segon any com espònsor principal de la 24ª Cursa Sant Silvestre Lleida, que passa a denominar-se Atlas Energia Sant Silvestre Lleida.  

Atlas energia es dedica a la comercialització d’energia elèctrica, situada al carrer Riu Ter, 9-11 de Lleida. Des de la seva creació l’any 2012 la seva aposta per l’esport ha estat notable, amb el patrocini d’esdeveniments esportius de caire estatal i europeu que es celebren a Lleida.

Amb l’esponsorització de la Cursa Sant Silvestre Lleida, demostra un cop més la seva implicació amb la ciutat, fomentant els valors de l’esport en una prova popular i massiva.


Premis especials
Premi per equips a la Cursa Sant Silvestre. Per tant, serà reconegut el millor equip masculí i femení amb la suma dels millors tres temps dels seus corredors.

Speed River, que consisteix a cronometrar la distància que recorreran els participants de la cursa de 10km en el tram des de les comportes del riu fins al pont dels instituts (del km 5 al 7,5km).

Premi a la comparsa disfressada més nombrosa i a la millor disfressa.


Cursa solidària
Un any més, un 1€ de cada inscripció de la cursa de 10km va destinat al projecte “Nassos contra el cáncer” de la Federació d’Entitats Contra el Càncer. I 1€ de la curda de 3,7 al projecte solidari “Esport i Esperença” que neix de la propia Associació Esportiva Ekke.

Entrades populars d'aquest blog

Obertura d'inscripcions

Fotos 2017